Diploma kopen ervaringen – Diploma kopen met een prettig gevoel

Wegens drukte verwijzen we u naar deze pagina voor alle antwoorden op uw vragen. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag hier niet tussen? U kunt deze dan stellen via de mail. Diploma kopen ervaringen delen is lastig en hierbij zijn de meest gestelde vragen.

Wat kost een diploma kopen?

Een diploma kost tussen de € 600,- en € 750,- euro. Afhankelijk van bepaalde factoren. Zoals welk diploma. Daarnaast wat voor echtheidskenmerken we gebruiken. Over het algemeen kosten de meeste diploma’s € 600,-

Is een diploma kopen veilig?

Ja, u blijft ten allen tijde veilig. Wij registreren uw diploma in de database van het Nederlandse diploma register. Elke instantie die controle wilt doen naar uw diploma komt hier terecht. Zodra uw diploma bij ons de deur uit gaat staat deze geregistreerd in het systeem. Dit is 100% veilig. Uw gegevens worden direct verwijderd nadat wij hier klaar mee zijn. Er wordt geen spoor achtergelaten.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn diploma ontvang nadat ik deze heb betaald?

Wij garanderen dat elke bestelling aankomt. Wij hebben geen enkele klant teleurgesteld. Eerlijkheid en klanttevredenheid staat bij ons op 1. U kunt de tevreden reacties nalezen op onze referentie pagina.

Kan ik mijn diploma ook komen ophalen?

Het is niet mogelijk om een diploma af te halen. Wij spreken echter niet meer persoonlijk af met onze klanten wegens veiligheid. We verzenden uw diploma discreet. Dit is te verwachten binnen 5 dagen na bestelling.

Wat voor garantie heb ik bij het kopen van een diploma?

Dit blijft een kwestie van vertrouwen. En is geheel op eigen risico. U zult uw eigen onderzoek moeten doen waar u wel en niet een diploma kunt bestellen. U kunt bijv. uitgaan van de refs die op het web worden gedeeld.

Kan ik ook anders betalen dan bitcoin?

De betaling dient middels bitcoin. Als u dit niet heeft dan kunt u dit betalen via een simpele betaalinstructie. Dit kan via iDeal en bancontact. U kunt op steeds meer plekken betalen met bitcoin. Dankzij de blockchain technologie is betalen met cryptomunten vooral veilig.

diploma kopen ervaringen

Twijfels bij een diploma kopen? Diploma kopen ervaringen

Wij zijn hier niet om u over de streek te trekken! Vraag ons dus ook niet bij twijfels om u te overtuigen.

error: Content is protected !!